Zaposleni u Fondaciji

Maja Đokvučić

majaMaja Đokvučić od oktobra 2011. godine radi u Fondaciji na poziciji kooridnatora programa Regionalna škola političke filozofije dr Zoran Đinđić. Maja je diplomirala na Filološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, smer Arapski jezik i književnost. Završila je master studije na istom fakultetu sa master tezom pod nazivom ,,Arapske gramatičke škole". Govori engleski i arapski jezik.

Saša Marković

Sasa Markovic

Saša Marković je od 2006. do 2011. godine bio koordinator Programa nemačke privrede dr Zoran Đinđić a u oktobru 2014. godine se kao ekspert nemačke organizacije CIM ponovo pridružio timu Fondacije dr Zoran Đinđić. Od 2011. do 2014. godine Saša Marković je bio savetnik za strana ulaganja i ekonomske odnose sa Nemačkom u Ministarstvu trgovine i telekomunikacija Republike Srbije, a ranije sekretar Nemačkog privrednog udruženja u Beogradu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Hoenhajm u Štutgartu. 

Hana Ćelap

Hana - slikaHana Ćelap se pridružila timu Fondacije dr Zoran Đinđić u januaru 2018. godine na poziciji asistenta na projektima. Završila je osnovne studije iz oblasti Menadžmenta, a master studije iz oblasti Upravljanje poslovanjem na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Kao stipendistkinja Programa stipendija nemačke privrede Zoran Đinđić, Hana je obavila šestomesečnu stručnu praksu u kompaniji GFA Consulting Group u Hamburgu. Nakon povratka u Srbiju, radila je za konsultantske kompanije Horváth & Partners and MACS Energy & Water.

Free business joomla templates