Besede u Zoranovu čast 2007

Beograd, 12. mart 2007.


b_200_150_16777215_00___images_stories_izgled_diplome.jpgFinalno takmičenje u besedništvu "Besede u Zoranovu čast" održano je danas u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu.
Tema ovogodišnjeg takmičenja koje je organizovano na nacionalnom nivou bila je "Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami". U finale je ušlo osam takmičara iz više gradova širom Srbije koji su govorili autorske besede posvećene radu Zorana Đinđića.

 

Prvo mesto na takmičenju osvojio je student prve godine prava Aleksej Stepanov iz Kikinde, sa besedom koja je nosila naziv "Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami".
Drugo mesto zauzela je postdiplomac arhitekture Mihaela Mitrović iz Subotice sa besedom "Kako avion leti", a treće mesto gimnazijalac Aleksandar Boričić iz Novog Pazara koji je govorio besedu "Sam svoj vodič".

Pravo učešća na takmičenju imale su osobe od 18 do 30 godina. Na kraju takmičenja prikazan je film "Ako Srbija stane".Zajednicka fotografija takmicara sa Ruzicom Djindjic i Borisom Tadicem

Free business joomla templates