Utisak nedelje u ponedeljak - Diskusija sa Oljom Bećković

OB-3Beograd, 19. januar 2015. godine

Alumni klub Fondacije dr Zoran Đinđić tradicionalno organizuje predavanja i diskusije sa eminentim stručnjacima iz raznih oblasti. Olja Bećković, poznata novinarka i autorka emisije ,,Utisak nedelje''  je sa alumnistima razgovarala o situaciji i slobodi medija, kao i o novinarskoj profesiji u ponedeljak 19. januara 2015. godine u prostorijama Fondacije dr Zoran Đinđić. Na samom početku razgovora, Olja Bećković je upoznala alumniste sa razlozima zbog kojih se početkom devedesetih godina opredelala za bavljenje novinarstvom, ali i o razvoju njene karijere i autorske emisije ,, Utisak nedelje''. Gospođa Bećković je prisutnima predočila proces pripreme i realizacije emisije, kao i najzanimljivije trenutke koje je proživela kao voditeljka najgledanijeg političkog programa.

Kako je razgovor bio veoma energičan, alumnisti su novinarki postavljali pitanja ne samo o posledicama prekida emitovanja emisije koja je bila najznačajniji politički tok-šou u Srbiji protekle dve decenije, već i o opštoj slici medija i situaciji na političkoj sceni danas.

Fondacija dr Zoran Đinđić će alumnistima i u narednom periodu omogućiti da se kroz neposrednan razgovor sa izvrsnim stručnjacima upoznaju sa aktuelnim dešavanjima.

Free business joomla templates