Regionalni Seminar Alumnista u Novom Sadu

seminar NSNovi Sad, 14. - 17. april 2016. godine

Regionalni seminar alumnista održan je u Novom Sadu od četvrtka 14. aprila do nedelje 17. aprila 2016. godine. Prema odluci grupe alumnista iz svih zemalja koje učestvuju u programu, a uključeni su u rad grupe za održivost alumni kluba, u narednim godinama, regionalni seminar će trajati ukupno četiri dana, kako bi jedan dan bio u potpunosti posvećen radionicama. Cilj je da se alumnistima omogući da učestuvuju u jednoj radionici tokom celog dana kako bi stekli sveobuhvatan uvid u jednu od ponuđenih tema.

Neformalnim prijemom u hotelu Park u Novom Sadu u četvrtak 14. aprila otvoren je seminar na kome je, pored alumnista iz celog regiona Zapadnog Balkana, takođe prisustvovala i Ružica Đinđić. Drugi dan seminara bio je posvećen radionicama različitih tema: ,,Zaroni u svet fotografije'', ,,Razvoj biznis modela'', ,,Uvod u web development'' i ,,Neka svet čuje tvoju poruku – Sprovođenje društvenih promena''.

Nakon radnog dela, alumnisti su obišli Petrovaradinsku tvrđavu i Sremske Karlovce u kojima su posetili i Muzej meda i vina.

Free business joomla templates