Bogović Jelena

Rođena je 27. maja 1983. godine u Novom Sadu. Student je završne godine Tehnološkog fakulteta na Univerzitetu u Novom Sadu. Praksu je obavljala u nemačkoj kompaniji EnvioMar.

Brkić Dragana

Rođena je 3. juna 1983. godine u Sarajevu. Student je četvrte godine Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu. Praksu je obavljala u kompaniji Bosch Thermotechnik GmbH.

Čeličanin Žarko

Rođen je 1. septembra 1983. godine u Beogrdu. Student je završne godine Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Praksu je obavljao u kompaniji Siemens AG.

Cvetković Strahinja

Rođen je 14. aprila 1983. godine u Novom Sadu. Diplomirao na Fakultetu tehničkih nauka, odsek za elektrotehniku i računarstvo. Uporedo sa fakultetom stekao je i praktično iskustvo kroz stručne prakse u sledećim kompanijama: Ball Packaging Europe, Srbija; Nacionalni Vazduhoplovni Institut (INTA), Španija; MicronasNIT, Srbija; CPV, Srbija. Dobitnik ja stipendije Francuske ambasade, Ministarstva obrazovanja Srbije kao i Fonda za mlade talente Univerziteta u Novom Sadu.Govori engleski, španski i francuski jezik. Praksu je obavljao u kompaniji MAN Ferrostaal, gde je u odeljenju za solarne tehnologije radio na razvoju međunarodnih projekata izgradnje solarnih elektrana.

Drobnjak Jelena

Rođena je 22. oktobra 1982. godine u Prijepolju. Student je završne godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Praksu je obavljala u kompaniji Thyssen Krupp Materials International. Trenutno je zaposlena u komaniji Thyssen Krupp Materials International doo u Inđiji na poziciji menadžera prodaje.

Gajić Ana

Rođena je 14. februara 1981.godine u Bečeju. Završila je Piljoprivredni fakultet u Novom Sadu. Praksu je obavljala u kompaniji Nordzucker AG. Trenutno je na doktorskim studijama u Gotingenu na Institutu za šećernu repu.

Ilić Aleksandar

Rođen je 13. maja 1984. godine u Beogradu. Student je akulteta organizacionih nauka u Beogradu. Praksu je obavljao u kompaniji Nokia Siemens Networks.

Ilić Marko

Rođen je 6. februara u Nišu. Student je Mašinskog fakulteta u Nišu. Praksu je obavljao u kompaniji E.ON Ruhrgas.

Josić Dejan

Rođen je 19. juna 1983. godine u Somboru. Student je Fakulteta tehničkih nauka u Novom sadu. Praksu je obavljao u kompaniji KSB AG.

Jovanović Marko

Rođen je 27. avgusta 1987. godine u Beogradu. Student je završne godine Elekrotehničkog fakulteta u Beogradu. Praksu je obavljao u kompaniji Siemens Healthcare.

Mikalački Sava

Rođen je 21. juna 1984. godine u Novom Sadu. Diplomirao je na Prirodno-matematičkom fakultetu, odsek informatika u Novom Sadu. Praksu je obavljao u kompaniji Siemens.

Milinković Milan

Rođen je 19. aprila 1983. u Beogradu. Završio je Elektrotehnički fakultet u Beogradu gde se trenutno nalazi na doktorskim studijama. Zaposlen u Elektrotehničkom Institutu „Nikola Tesla“. Govori engleski jezik. Praksu je obavljao u kompaniji SMS Demag.

Miljković Marko

Rođen je 22. avgusta 1984. godine u Beogradu. Student je Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Praksu je obavljao u kompaniji Future Management Group Ag.

Miloš Obrknežev

Rođen je 12. avgusta 1984. goine u Novom Sadu. Završio je Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu. Praksu je obavljao u kompaniji IHP microelectronics. Trenutno je zaposlen u kompaniji DMS Group Ltd u Novom Sadu.

Novković Ana

Rođena je 5. septembra 1985. godine u Novom Sadu. Student je Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu. Praksu je obavljala u kompaniji Nordzucker AG.

Otašević Dragiša

Rođen je 30. novembra 1986. godine u Gornjem Milanovcu. Trenutno je student zavrsne godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Namerava da nakon stečene diplome upiše akademske poslediplomske studije. Pored maternjeg govori nemacki, engleski i italijanski jezik. Praksu je obavio u PricewaterhouseCoopers WPG AG u Hamburgu.

Pjevac Jelena

Rođena je 21. decembra 1984. godine u Sremskoj Mitrovici. Završila je Ekonomski fakultat u Subotici. Praksu je obavljala u kompaniji Metro Cash & Carry International.

Ranđelović Tanja

Rođena je 25. avgusta 1984. godine u Vladičinom Hanu. Diplomirala je industrijski menadžment na Tehničkom fakultetu u Boru. Praksu je obavljala u kompaniji Metro Cash & Carry International.

Stamenković Vera

Rodjena 27. jula 1983. godine u Novom Sadu. Apsolvent je na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu, smer Marketing menadžment. Radila je praksu u WAZ Mediengruppe.

Stevic Svetomir

Rođen je 21. septembra 1986. godine u Šapcu. Student je Elekrotehničkog fakulteta u Beogradu. Praksu je obavljao u kompaniji Siemens AG.

Stojanović Hristina

Rođena je 24. januara 1986. godine u Beogradu. Student je Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Praksu je obavljala u kompaniji DEG.

Tišma Ana

Rođena je 03. oktobra 1983. godine u Beogradu. Diplomirala je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Praksu je obavljala u kompaniji Bilfinger Berger Industrial Services AG, gde je trenutno i zaposlena.

Vuletić Tijana

Rođena je 17. jula 1982. godine u Beogradu. Mašinski fakultet je završila u Beogradu. Govori engleski, francuski i španski jezik. Praksu je obavljala u kompaniji Rolls Royce.

Zmijanac Veroljub

Rođen je 7. januara 1983. godine u Beogradu. Student je Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. Praksu je obavljao u kompaniji Robert Bosch GmbH.

Free business joomla templates